Obvestilo za zaključek delavnic in razstava

Spoštovani starši in otroci!

Ponovno se vam oglašava z dobro novico. Na COVID info točki sva dobila odgovor, da od 18.maja dalje lahko izvajamo vse likovne delavnice v Lični hiši. Čeprav epidemije ni več, še vedno veljajo varnostni ukrepi, ki velevajo, da v zaprtih prostorih udeleženci delavnic nosijo maske, si razkužujejo roke, ter držijo varnostno razdaljo.

Ker otrok pri njihovi ustvarjalnosti ne želiva omejevatii, sva se odločila, da bomo delavnice izvedli pred Lično hišo, torej zunaj prostorov, kar pomeni, da otroci ne potrebujejo mask. Varnostna razdalja med otroki pa ne bo problem.

Ker izvajanje zunaj pomeni, da smo odvisni od vremena, bomo izvedli sredino delavnico, 20. maja, če ne bo deževalo ali močno pihalo, sicer se delavnica prestavi za en teden, na 27. maj.

27. maja naj otroci prinesejo svoja izbrana dela, ki so nastala med letom v Lično hišo, da bomo lahko pripravili razstavo.

Vse informacije boste sproti dobivali na naši spletni strani, najbolje, da preverite malo pred izvedbo delavnice, če bi v primeru vremenske spremembe prišlo do nenadnega preobrata pri izvedbi delavnice.

Predviden zaključek delavnic z razstavo in piknikom, bi torej imeli v sredo 3. junija pred Lično hišo.

Polona in David

za dodatne informacije pokličite 040 839 745 (Polona) in 040 839 729 (David)