Likovne delavnice za odrasle 2019 / 20

Likovne delavnice za odrasle v Lični hiši v letu 2019/2020

Ob torkih dopoldne od 10h do 12h bom imela delavnico za upokojence. Delavnica je omejena na do 6 oseb, cena delavnice na uro je 7 eur. (14 eur na obisk) Program likovnega ustvarjanja bo potekal spontano po željah posameznika. Usmerjeni bomo v spoznavanje likovnih tehnik in kreativno kombiniranje naučenih tehnik. Vsi materiali so všteti v ceno. Začetek delavnice bo 1. Oktobra.

Ob torkih popoldne od 17h do 19h bomo imeli Izrazno – izkustveno sprostitveno likovno delavnico za odrasle. Od 30. Leta dalje. Delavnica je omejena na 10 oseb.

Cena delavnice na uro je 5 eur. (10 eur na obisk). Večina materialov je všteta v ceno, dodatno plačilo bo le za prispevek za posebne papirje ali platna.

Program delavnice je usmerjan v sproščanje in ekspresivno ustvarjanje, ki temelji na osebni izraznosti, zato bomo večino časa posvečali procesu dela in ne tehniki sami. Učinek dela na delavnici je terapevtski, zato vabljeni vsi, ki čutite, da potrebujete posebno sprostitev in čas zase.

Začetek delavnice bo 1. Oktobra.

 

Ob četrtkih popoldne od 16.30 do 18.30 bom imela Delavnico Likovnih tehnik za odrasle – individualno. Delavnica je omejena na 5 oseb. Cena delavnice na uro je 10 eur za zaposlene osebe, za upokojence 8 eur na uro. Delavnica bo potekala individualno, kar pomeni, da ima lahko vsak udeleženec svojo nalogo in tehniko. Program bom prilagajala željam posameznika.

Začetek delavnice bo 3. Oktobra.

Zaradi lažje organizacije, vas prosim, da mi v čim krajšem času sporočite, če bi želeli hoditi v katero od delavnic. Prijave so možne do zasedenosti mest posamezne delavnice.

Vodja delavnic: mag. Polona Kunaver Ličen